DHOMAT DELUXE
2
0

DHOMAT DELUXE

Qëndrimi juaj tek dhoma “Deluxe” e BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel në Tiranë do t’ju mundësojë të shijoni stilin e jashtëzakonshëm dhe të sofistikuar që ofron hoteli me 4 yje, shoqëruar nga një mori komoditetesh të përshtatura posaçërisht dhe në përputhje me kërkesat tuaja. BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel pranë Aeroportit të Tiranës ofron një përzgjedhje facilitetesh që plotësojnë nevojat e çdo mysafiri. Ju mund të rezervoni dhomën tuaj online dhe të vizitoni Shqipërinë

REZERVO TANI

PAJISJET

 • Krevate të cilësisë të lartë
 • Mbulesa për dritare për të siguruar errësim të plotë të ambjentit të brendshëm
 • Dritare me izolim të plotë ndaj përçimit të zhurmës
 • Telefona me linja direkte
 • Internet me shpejtësi të lartë ofruar pa pagesë
 • TV flat/i sheshtë me lidhje satelitore
 • Mini bar
 • Pajisje për përgatitjen e çajit/kafes
 • Ajër i kondicionuar
 • Robdishamer, shapka dhe tharëse flokësh
 • Pajisje akomodimi luksoze
 • Radio
 • Pajisje sigurie e instaluar
 • Çdo dhomë ka të instaluar mbylljen e derës me kartë elektronike
 • DVD dhe tavolinë pune të disponueshme në dhomat Ekzekutive
 • Shërbim në dhomë