Restorant-Piceri “SHIJA”

Restorant-Piceri “SHIJA” spacioz, me sallonin e tij me stil modern, ndodhet në katin përdhe, menjëherë pas zonës së hollit kryesor. I konceptuar me një dekor shumë artistik, restoranti ka përballë kopshtet e zbukuruara të Hotelit Ark, ndodhur në Tiranë. Kapaciteti i tij maksimal arrin 350 persona të ftuar të akomoduar, duke e shndërruar hotelin Ark në vendin ideal për organizime apo mbledhje të karakterit social, por jo vetëm. Restoranti “SHIJA” mund të depërtojë lehtësisht tek çdo i ftuar që ka kërkesa dhe pritshmëri të larta, teksa dhuron tek ata një udhëtim tundues që zgjon aromë Mesdhetare shoqëruar nga tonalitete të spikatura të artit të kulinarisë Italiane. Nën kujdesin rigoroz të shefave më në zë të ofruar në hotelin tonë, delikatesat e shërbyera tek Restorant “SHIJA”, tentojnë të respektojnë në çdo pjatë të servirur origjinalitetin e shijeve të trashëguara ndër vite nga ndikimi i kulturave. Shijoje delikatesën e servirur tek ne, nën shoqërinë e përzgjedhjes mes pafundësisë së variacioneve të verërave të disponueshme në hotelin tonë. Tek Restorant “SHIJA” mëngjesi bufe shërbehet çdo ditë i pasur me variacion produktesh të freskëta.

Hotel Restaurant near Airport TIrana

Bar Restoranti ne Tarace–“ARK Gourmet”

Bar Restoranti në Taracë “Ark Gourmet”me një kapacitet të plotë 150 të ftuar të akomoduar, gjendet në katin e katërt të Hotelit luksoz të biznesit “ARK”, në Tiranë. Kombinimi i dekorit elegant, shijeve të shkëlqyeshme vendase dhe ndërkombëtare, shoqëruar nga shërbimi me experiencë i stafit tonë mikpritës, përmbush kënaqësinë e të darkuarit për të gjithë të ftuarit tanë.

bar and restaurant near airport

RESTAURANT & BARS

Me kënaqësi ju rekomandojmë të vizitoni një nga restorantet e hotelit tonë për të provuar shijen e kulinarise unike në llojin e saj. Në BEST Western Premier Ark Hotel në Tiranë, Shqipëri do të gjeni të mirënjohurin Restorant-Piceri “SHIJA” të vendosur në hollin e katit përdhe, si edhe Bar Restorant ambjentuar në Taracën e Hotelit ‘Ark Gourmet’ të vendosur në katin e fundit të hotelit. Të dyja restorantet kanë kapacitet të bollshëm për të mirëpritur realizimin e suksesshëm të eventeve të ndryshme si bankete, festa, darka gala apo organizmin e ceremonive dasmore. Të dyja restorantet konsiderohen dhe renditen mes restoranteve më të mira të qytetit të Tiranës.