NË ÇDO ÇAST, TË FTUARIT NË HOTELIN ME 4-YJE BEST WESTERN PREMIER ARK HOTEL NË TIRANË MUND TË SHIJOJNË SHËRBIMET E SHKËLQYERA DHE CILËSORE.

Shërbime

Hoteli ofron për të gjithë të ftuarit shërbime të përditësuara me të rejat më të fundit. Të ndërthurura me filozofinë e drejtimit të Ark Hotel në Tiranë , ato përqasen si autentike në llojin e tyre. Nëse dëshironi të shijoni ndjesinë e veçantë teksa zbuloni të panjohurat e qytetit të Tiranës, apo relaksin që ju ofron plazhi më i afërt, apo realizimin e takimeve të biznesit.
Të gjitha këto mund t’ju ofrohen falë faciliteteve “të konceptuara” për ju vetëm pranë BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel në Tiranë, Shqipëri. Ne ju sigurojmë shërbim 24 orë, asistuar nga stafi i aftë për të komunikuar në disa gjuhë, të cilët gjenden në tavolinën e recepsionit dhe sigurimit të informacionit në hollin kryesor në hyrje të hotelit.

PISHINA

PJESA E JASHTME

hotel pool near airport Tirana

HOTELI ARK KA PAJISJE MODERNE DHE SHUMË FUNKSIONALE

HEALTH CLUB & SPA

Klubi i shëndetit “Ark & Spa” është vendosur brenda BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel në Tiranë. Jeni të ftuar në katin ku ndodhet qendra e Fitnesit, ku ju do të keni mundësinë të gjeni Klubin tonë të shëndetit, një palestër dhe një qendër estetike që do t’ju përkëdheli me një vëmendje speciale dhe do t’ju ndihmojë të largoni stresin dhe të rifitoni sensin e të ndjerit mirë.

Klubi ynë i shëndetit ”Ark & Spa” ofron një palestër të kompletuar me të gjitha pajisjet e Techno Gym dhe pajisjet e kardios, banjo turke, sauna, dhomë me avull, dhomë relaksi, Jakuzzi dhe një sërë trajtimesh dhe masazhesh për trupin tuaj të bëra nga një staf professional e shumë shumë të tjera.

sauna in hotel

PAJISJE

Zgjedhje perfekte si për zhvillimin e aktiviteteve të lidhura ngushtesisht me punen apo edhe për të ndjerë kënaqësinë e të pushuarit, Best Western Premier Ark Hotel në Tiranë ju siguron gjithçka ju nevojitet për të bërë që takimet e biznesit të shndërrohen në një fllad kënaqësie dhe përmbushje profesionale, takimet speciale që të kujtohen gjatë, si edhe eventet e veçanta të jenë spektakolare dhe të paharrueshme. Me energjinë që na karakterizon, ne jemi këtu për të bërë të mundur që eventi juaj special të jetë një sukses i pamatë falë autencitetit që i përket mënyrës sonë të të vepruarit, risisë në dizajn që ne përcjellim dhe kapacitetit të duhur dhe të dedikuar të ambjenteve te hotelit.