MIRËSEVINI NË BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel

SHIKO MË SHUMË
left_arrow left_arrow

MIRËSEVINI NË BEST WESTERN PREMIER ARK HOTEL

QËNDRONI ME NJERËZ QE PËRKUJDESEN

BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel është zgjedhja ideale për të gjithë ju që mendoni të udhëtoni për qëllime biznesi apo për të pushuar. Klientet që qëndrojnë tek ne mbeten të impresionuar pozitivisht nga stili unik, shërbimii personalizuar dhe profesional që ofrohet, si edhe nga vendodhja strategjike që hoteli ka.

Arkitektura e vecantë, arrin te ndërthurë mjaft mirë modernen me luksozen, shërbimi me standarte të larta e bën hotelin tonë të ri që të renditet mes hoteleve më të mira në Tiranë, Shqipëri. Hoteli është mundësuar nga Shijaku Sh.p.k dhe është Hoteli i parë “PREMIER” në Shqipëri nga marka e njohur botërore Best Western International. Ne tek BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel në Tiranë, përpiqemi të përmbushim në maksimum pritshmeritë e klienteve tanë, por edhe ti tejkalojmë ato.

SHIKO MË SHUMË

ROOMS

Dhomat Standarte

VIEW MORE

Guest Reviews