DHOMAT STANDARTE

DHOMAT STANDARTE

Qendrimi juaj tek dhoma “Standarte” e BEST WESTERN PREMIER Ark Hotel do ju mundesoje te shijoni stilin e jashtezakonshem dhe te sofistikuar qe ofron hoteli me 4 yje, shoqeruar nga nje mori komoditetesh te pershtatura posacerisht dhe ne perputhje me kerkesat tuaja

“Suitat Ekzekutive” kane hapesire tebollshme dhe jane te pajisura me DVD-(player) dhe tavoline pune te rehatshme dhe funksionale.

PAJISJET

 • Krevate te cilesise te larte
 • Mbulesa per dritare per te siguruar erresim te plote te ambjentit te brendshem
 • Dritare me izolim te plote ndaj percimit te zhurmes
 • Telefona me linja direkte
 • Internet me shpejtesi te larte ofruar pa pagese
 • TV flat/i sheshte me lidhje satelitore
 • Mini bar
 • Pajisje per pergatitjen e cajit/kafes
 • Ajer i kondicionuar
 • Robdishamer, shapka dhe tharese flokesh
 • Pajisje akomodimi luksoze
 • Radio
 • Pajisje sigurie e instaluar
 • Cdo dhome ka te instaluar mbylljen e deres me karte elektronike
 • DVD dhe tavoline pune te disponueshme ne dhomat Ekzekutive
 • Sherbim ne dhome