LOKACIONI

Prenoto hotel në Tiranë

Ark Hotel, hoteli më i ri markë në Tiranë, ka në total 56 dhoma luksoze me hapësirë të bollshme dhe moderne.

    • 28 janë dhoma “Superiore” të dekoruara me elegancë të veçantë
    • 25 dhoma janë të kategorisë “Standarte” me dekor klasik
    • 3 të tjerat janë “Suitat Ekzekutive” të dizenjuara dhe dekoruara posaçërisht për standartin që ne kemi.

Në Ark Hotel dhomat Standarte, Superiore, Suitat Ekzekutive ofrojnë padyshim akomodimin më të rehatshëm në Shqipëri.
Të gjitha tipet e dhomave në Ark Hotel janë dizenjuar për t’ju bërë të ndiheni si në shtëpinë tuaj.

Modelimi i dhomave është bërë në atë menyrë që të përmbushë të gjitha pritshmëritë e klientëve tanë.

"Mother Teresa" Tirana Airport, Airport Rd Rinas, 1053, Albania +355 44500515/616
ARK HOTEL
ACCESIBILITY
  • 1. Tirana City Center
  • 2. Tirana International Airport

ACCESSIBILITY

HOTELI MË I MIRË ARKIVI PERMIERI ARK ËSHTË NDËRTUAR NË NJË LOKACION UNIK

ark hotel at night

Ark hotel is within a 2 minute walking distance from the main terminal of Tirana International Airport “Mother Theresa”.The hotel further allows for easy access to Tirana’s city centre, Scanderbeg square, which is about 14km away, as well as other famous parts of the city. In addition, there is public transportation next to the main entrance of the International Airport, plus Ark Hotel in Tirana has direct access by car, since the existing main road infrastructure is in excellent condition.

On the other side, one of the best long stunning beaches and summer destinations in Albania are only 20 minutes away from Best Western business and luxury Ark hotel.

Hotel offers transport services to and from Tirana’s public and private Institutions, as well as tourist attractions.20 minutes away from ‘Scanderbeg square’, Tirana’s city centre.

RELAXING

Hoteli Ark është 20 minuta larg plazheve më të mira të zonës me rërë.

SHËTITJE NË QYTET

sheshi ne qender te Tiranes

Hoteli Ark është 20 minuta larg plazheve më të mira të zonës me rërë.