executive room hotel near airport tirana
SUITAT EKZEKUTIVE
2
0

SUITA EKZEKUTIVE

“Suitat Ekzekutive” tek Ark Hotel në Tiranë kanë hapësirë të bollshme dhe janë të pajisura me DVD-(player) dhe tavolinë pune të rehatshme dhe funksionale.

REZERVO TANI

PAJISJET

 • Krevate të cilësisë të lartë
 • Mbulesa për dritare për të siguruar errësim të plotë të ambjentit të brendshëm
 • Dritare me izolim të plotë ndaj përçimit të zhurmës
 • Telefona me linja direkte
 • Internet me shpejtësi të lartë ofruar pa pagesë
 • TV flat/i sheshtë me lidhje satelitore
 • Mini bar
 • Pajisje për përgatitjen e çajit/kafes
 • Ajër i kondicionuar
 • Robdishamer, shapka dhe tharëse flokësh
 • Pajisje akomodimi luksoze
 • Radio
 • Pajisje sigurie e instaluar
 • Çdo dhomë ka të instaluar mbylljen e derës me kartë elektronike
 • DVD dhe tavolinë pune të disponueshme në dhomat Ekzekutive
 • Shërbim në dhomë